Är du redo att ta nästa steg?

Här hittar du många utvecklingsmöjligheter!

till pwc.se
dina möjligheter_kompass

Dina möjligheter

Som revisorer och rådgivare till 60 000 klienter ger vi dig tillgång till många spännande uppdragsgivare – både stora och små. Det innebär självklart en mångfald av karriär- och utvecklingsmöjligheter, men det unika hos oss är att du verkligen kan påverka dina möjligheter och din utveckling själv. Kan du det där du är idag? 

Några år i yrket?

Här kan du utvecklas vidare!

Har du en bra utbildning i botten och höga ambitioner?
Kan du skapa förtroende i samarbetet med både kunder och kollegor och få saker ur händerna? Vi är intresserade av dig som är ekonom, jurist eller civilingenjör och som börjat ditt yrkesliv inom bank, finans- eller försäkringsbolag, IT- eller telekombranschen, tillverknings- eller fordonsindustrin, läkemedelsbranschen eller den offentliga sektorn.

 

 

Redan rutinerad?

Hos oss kan du växa på flera sätt!

Hos oss får du möjligheter att fortsätta att utvecklas och du får de verktyg du behöver för att bli en av Sveriges bästa specialister inom ditt område. Det innebär att du kan växa i din yrkesroll på fler sätt. Vi satsar stora resurser på seriös återkoppling med individuella utvecklingsplaner, ledarskapsprogram, incitament för duktiga chefer och utbildning både i intern och extern regi.

 

2arbetapapwc

Att jobba på PwC

Visste du att PwC är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? En av anledningarna är att det verkligen går att förverkliga professionella mål och visioner hos oss. Det beror – som alltid – framför allt på dig själv om du lyckas men vår företagskultur stödjer alla former av utveckling och initiativ. Den präglas av öppenhet, kommunikation, gemenskap och respekt för individen. Är det så där du är idag?

Bra förmåner

Du ska trivas och må bra

Vi vet att våra medarbetares kompetens och ständiga utveckling är avgörande för våra framgångar. Därför satsar vi på allas trivsel, välbefinnande och hälsotillstånd. Som exempel kan nämnas vår årsarbetstidsmodell som ger dig möjlighet till flexibel förläggning av både arbetad och ledig tid, sjukvårdsförsäkring, förstärkt föräldrapenning, subvention av träningskort med mera.

Några nyckeltal

(vi gillar att ha koll på siffrorna)

 

100

kontor; från Kiruna i norr till Ystad i söder.
 
 

41/59

procents fördelning män och kvinnor.
 
 

254

partners äger företaget tillsammans.
 
 

70%

av din arbetstid utvecklas du i projekten...
 
 

20%

av tiden lär du dig mer av dina kollegor...
 
 

10%

av tiden är ren utbildning i intern eller extern regi.
 
Personlig utveckling
Lär nytt hela livet

Vi är ett kunskapsföretag vars viktigaste tillgång är alla kunniga och engagerade medarbetare. Därför gör vi allt vi kan för att ta tillvara den kompetens och erfarenhet som finns hos dig och dina kollegor. Men vi är också angelägna om att stimulera mångfald och jämlikhet – för oss är det självklart att alla har lika värde!

Läs mer om dina möjligheter
Exempel
Stäng
Ett hållbart samhälle
Hur vill du bidra?

Hos oss kan du skapa verklig samhällsnytta på många sätt – till exempel genom att arbeta med hållbar affärsutveckling eller utveckla den ideella sektorn. Dessutom satsar vi på att minimera vår egen miljöpåverkan och att skapa nya möjligheter inom utbildning, innovation och entreprenörskap.

Läs mer om hur vi tar samhällsansvar
Exempel
Stäng
Thought leadership
Kunskap som berikar

Vill du vara med och bidra till ett väl fungerande privat, offentligt och ideellt företagande? Då är utveckling av ny kunskap lika viktig för dig som för oss. Här kan du vara med och lyfta fram nya perspektiv, sprida erfarenheter och öka utbytet av innovation och idéer mellan människor, verksamheter och länder.

Läs mer om hur vi bygger kunskap
Exempel
Stäng
4ledigajobb

Lediga tjänster

Här kan du hitta lediga tjänster på din ort och inom ditt affärsområde. Om du är intresserad av en tjänst söker du enklast online. Lycka till!

Visa lediga tjänster på
Inga tjänster hittades!
Våra lediga tjänster
träffaoss_vit_utan cirkel

Träffa oss

Vi arrangerar många öppna seminarier runt om i landet – allt från lokala aktiviteter för företag, offentlig verksamhet eller organisationer till träffar eller utbildningar i särskilda frågor. Håll utkik och delta!

Övriga frågor

Har du frågor innan du söker ett jobb eller vill du föreslå nya samarbeten? Självklart är du välkommen att kontakta oss som är ansvariga för rekryteringen inom de olika affärsområdena:

Risk Management Services
Mathias de Mare

Corporate Finance
Therese Nyström

Consulting
Therese Nyström

Skatterådgivning
Malena Mörner

Kommunal sektor
Mathias de Mare

Revision och redovisning

Region Stockholm
Mari Borg
010-212 61 38

Region Västra
Linda Selander

Region Södra
Erika Franzen

Region Mellansverige
Therese Nyström

Region Gävle-Dala
John Hansson
010-212 61 20

Region Norra
John Hansson